Procesoperatør på daghold til populær slik- og chokoladevirksomhed

Er du kendt for dit store overblik, din sans for kvalitet og dit fleksible mindset? Og kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt team i et teknisk udfordrende miljø hos en anerkendt slikproducent? Så kan du meget vel være den nye procesoperatør til Carletti A/S.

100 år med slikklassikere

P-tærter, Skumbananer, Big Ben-karameller og meget, meget mere. Du kender med garanti allerede Carletti, som udvikler og producerer en bred vifte af chokolade og slik, heriblandt nogle af danskernes mest populære slikklassikere.

Som den nye procesoperatør bliver dine væsentlige arbejdsopgaver følgende:

Din base bliver på fabrikken i Skødstrup ved Aarhus, og du refererer til produktionslederen.

Oplæringen vil foregå på daghold.

Du har følgende kvalifikationer

Som person er du

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Kasper Thejl-Winther mellem 07.00-14.30 på mobil 24 94 10 58, eller send din ansøgning til ktw@carletti.dk

Carletti koncernen består af moderselskabet Carletti A/S, der har fabrik og hovedkvarter i Skødstrup ved Aarhus, en fabriksenhed i Vejle og datterselskaberne Carletti Polska Sp. z o.o. i Polen, Makua Foods med lakridsfabrikken Makulaku Lakritsa og salgsselskabet Impuls Tukku i Finland.
Koncernen udvikler og producerer en bred vifte af konfektureprodukter inden for slik- og chokoladesegmenterne – herunder de kendte mærker som P-tærter, Skumbananer, Brazil, Kæmpeplade chokolade, Big Ben karameller, Evers dragé og bolcher og Jakobsen dessertchokolader, samt forskellige private labels – der markedsføres og sælges til forbrugerne via detailhandlen.
Carletti A/S har en omsætning på over 600 mio. kr. og har 180 medarbejdere i Danmark, 65 i Finland og op til 200 medarbejdere i Polen afhængig af sæsonen.

Læs mere på
www.carletti.dk