Produktionsassistent/blæksprutte til populær slik- og chokoladevirksomhed

Er du kendt for dit store overblik, din sans for kvalitet og dit fleksible mindset? Og kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt team i et teknisk udfordrende miljø hos en anerkendt slikproducent? Så kan du meget vel være den nye produktionsassistent til Carletti A/S.

100 år med slikklassikere

P-tærter, Skumbananer, Big Ben-karameller og meget, meget mere. Du kender med garanti allerede Carletti, som udvikler og producerer en bred vifte af chokolade og slik, heriblandt nogle af danskernes mest populære slikklassikere.

Som den nye produktionsassistent bliver dine væsentlige arbejdsopgaver følgende:

Din base bliver på fabrikken i Skødstrup ved Aarhus, og du refererer til fabrikschefen.

Du har følgende kvalifikationer:

Som person er du:

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Fabrikschef Michael Østergaard mellem 07.00-16.00 på mobil 41 99 84 23 eller send din ansøgning til mios@carletti.dk

Carletti koncernen består af moderselskabet Carletti A/S, der har fabrik og hovedkvarter i Skødstrup ved Aarhus, en fabriksenhed i Vejle og datterselskaberne Carletti Polska Sp. z o.o. i Polen, Makua Foods med lakridsfabrikken Makulaku Lakritsa og salgsselskabet Impuls Tukku i Finland.
Koncernen udvikler og producerer en bred vifte af konfektureprodukter inden for slik- og chokoladesegmenterne – herunder de kendte mærker som P-tærter, Skumbananer, Brazil, Kæmpeplade chokolade, Big Ben karameller, Evers dragé og bolcher og Jakobsen dessertchokolader, samt forskellige private labels – der markedsføres og sælges til forbrugerne via detailhandlen.
Carletti A/S har en omsætning på over 600 mio. kr. og har 180 medarbejdere i Danmark, 65 i Finland og op til 200 medarbejdere i Polen afhængig af sæsonen.

Læs mere på
www.carletti.dk