Maskinarbejder, Smed, Industritekniker eller lignede, søges til vedligeholdelsessafdelingen, daghold.

Jobbet:

Carletti i Skødstrup tilbyder et job, hvor der er mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Du får stor mulighed for at præge din egen hverdag, hvor der er mulighed for at gøre en forskel og se resultaterne af egen indsats. Du vil få et alsidigt job, hvor ikke to dage er ens.
Mødetiden er fra 6:45 til 14:39, og du vil indgå i en weekend-vagtturnus.
Du vil med tiden få ansvar for et specifikt område på fabrikken og selv koordinere og udføre planlagt vedligehold.

Arbejdet vil bestå i:

Du vil blive en del af Teknisk afdeling, som varetager daglig drift og vedligehold. Denne består p.t. af, 1 vedligeholdsleder, 7 faglærte teknikere, en automatiktekniker lærling, en teknisk assistent samt en maskinmesteraspirant.

Din profil:

Du har en baggrund som smed, mekaniker, maskinarbejder/industritekniker eller lignende.
Du er energisk, imødekommende og fleksibel. Du trives i en hverdag, hvor du bliver mødt af varierende opgaver i vores produktion. Det er vigtigt, at du er en teamplayer og kan indgå i et nært samarbejde med dine kollegaer i teknisk afdeling samt det øvrige personale på fabrikken.

Yderligere spørgsmål kan rettes til Vedligeholdelsesleder Mikkel Søgaard på miso@carletti.dk.
Ansøgninger behandles løbende og sendes direkte til ovenstående e-mailadresse.

Carletti koncernen består af moderselskabet Carletti A/S, der har fabrik og hovedkvarter i Skødstrup ved Aarhus, en fabriksenhed i Vejle og datterselskaberne Carletti Polska Sp. z o.o. i Polen, Makua Foods med lakridsfabrikken Makulaku Lakritsa og salgsselskabet Impuls Tukku i Finland.
Koncernen udvikler og producerer en bred vifte af konfektureprodukter inden for slik- og chokoladesegmenterne – herunder de kendte mærker som P-tærter, Skumbananer, Brazil, Kæmpeplade chokolade, Big Ben karameller, Evers dragé og bolcher og Jakobsen dessertchokolader, samt forskellige private labels – der markedsføres og sælges til forbrugerne via detailhandlen.
Carletti A/S har en omsætning på over 600 mio. kr. og har 180 medarbejdere i Danmark, 65 i Finland og op til 200 medarbejdere i Polen afhængig af sæsonen.

Læs mere på
www.carletti.dk