Jobbet:
Carletti i Vejle tilbyder et udfordrende job med stor mulighed for, at præge din egen hverdag, og hvor der er mulighed for, at gøre en forskel og se resultaterne af egen indsats.

Du vil få et job med afvekslende opgaver som eksempelvis:

Du vil især gøre brug af din interesse og erfaring, til analysering og udbedring af stopårsager på pakkelinjer, ligesom optimering af driftsparametre på maskinerne er naturligt for dig.  

Du vil primært være tilknyttet pakkeriet, og bliver en del af teknisk afdeling, som varetager daglig drift og vedligehold på produktionsudstyr, bygninger og installationer.    

Du har en relevant baggrund og erfaring som automatiktekniker, industrielektriker, maskinarbejder eller lignende, som gør dig i stand til, at gennemskue og udbedre tekniske problemstillinger.   
Du er energisk, imødekommende og fleksibel. Du trives i en hverdag, hvor du bliver mødt af varierende opgaver. Det er vigtigt, at du er en teamplayer og kan indgå i et nært samarbejde med dine kollegaer i teknisk afdeling samt det øvrige personale på fabrikken.

På fabrikken i Vejle
Er ca. 30 medarbejdere beskæftiget med Carlettis bolche-produktion.

Der produceres i 2 skift, i tidsrummet 06.00–23.00 mandag til torsdag og ét skift fredag.   

Eventuelle spørgsmål kan rettes til teknisk chef Kresten Jensen på mail: krj@carletti.dk
Ansøgninger behandles løbende og sendes direkte til ovenstående e-mailadresse.

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Carletti A/S er en international koncern med hovedkontor og fabrik i Skødstrup ved Aarhus, fabrik i Vejle, samt eget datterselskab og fabrik ved Warszawa i Polen.

Koncernen udvikler og producerer en bred vifte af konfektureprodukter inden for slik- og chokoladesegmenterne – herunder de kendte mærker som P-tærter, Skumbananer, Brazil, Kæmpeplade, Big Ben, Evers og Jakobsen dessertchokolader – der markedsføres og sælges til forbrugerne via detailhandlen. Carletti A/S har en omsætning på 500 mio. kr. og har
170 medarbejdere i Danmark og op til 300 medarbejdere i Polen afhængig af sæsonen.


Læs mere på
www.carletti.dk