Jobbet:
Carletti i Skødstrup tilbyder et job, hvor der er mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Du får stor mulighed for at præge din egen hverdag, hvor der er mulighed for at gøre en forskel og se resultaterne af egen indsats. Du vil få et alsidigt job, hvor ikke to dage er ens.
Mødetiden er fra 6:45 til 14:39, og du vil indgå i en weekend-vagturnus.
Du vil med tiden få ansvar for et specifikt område på fabrikken og selv koordinere og udføre planlagt vedligehold.

Arbejdet vil bestå i:

Du vil blive en del af teknisk afdeling, som varetager daglig drift og vedligehold. Denne består p.t. af 7 faglærte teknikere, en teknisk assistent samt en maskinmesteraspirant.

Din profil:
Du har en baggrund som automatiktekniker, industrielektriker, smed, maskinarbejder/industritekniker eller lignende.
Du er energisk, imødekommende og fleksibel. Du trives i en hverdag, hvor du bliver mødt af varierende opgaver i vores produktion. Det er vigtigt, at du er en teamplayer og kan indgå i et nært samarbejde med dine kollegaer i teknisk afdeling samt det øvrige personale på fabrikken.

Yderligere spørgsmål kan rettes til Vedligeholdelsesleder Marcus Laursen på mala@carletti.dk
Ansøgninger behandles løbende og sendes direkte til ovenstående e-mailadresse.

Carletti A/S er en international koncern med hovedkontor og fabrik i Skødstrup ved Aarhus, fabrik i Vejle, samt eget datterselskab og fabrik ved Warszawa i Polen.
Koncernen udvikler og producerer en bred vifte af konfektureprodukter inden for slik- og chokoladesegmenterne – herunder de kendte mærker som P-tærter, Skumbananer, Brazil,
Kæmpeplade, Big Ben, Evers og Jakobsen dessertchokolader – der markedsføres og sælges til forbrugerne via detailhandlen. Carletti A/S har en omsætning på 500 mio. kr. og har
170 medarbejdere i Danmark og op til 300 medarbejdere i Polen afhængig af sæsonen.
Læs mere på www.carletti.dk