Carletti A/S er inde i en spændende tid, og har netop sat en ny ”retning” for den tekniske afdeling på vores fabrik i Skødstrup, nord for Århus.
Vi har et stærkt og erfarent team af teknikere, som konstant drifter og vedligeholder vores maskinpark.

Da vores maskinpark over det sidste stykke tid er blevet mere og mere automatiseret, og fremtidige maskiner bliver også mere automatiseret, søges nu som assistance til dette team, to teknikere med el-/styrings-teknisk baggrund, og med kompetencer inden for PLC, Automation og Tegnings-dokumentation.

Jobbet:

Til automations-teknisk drift og vedligehold benytter vi i dag primært eksterne leverandører. Disse opgaver/funktioner har vi et ønske om at drive mere internt i fremtiden, da vi nu har en større maskinpark som er ret automatiseret og baseret på PLC (foretrukket Siemens), og vi ønsker nu at ensrette driften herfor, samt tilknytte medarbejder in-house og dermed opbygge og fastholde specifikt kendskab/viden til netop vores maskiner og processer.
Derfor søger vi nu to medarbejdere i denne funktion.

Du vil i jobbet her skulle assistere vores teknikere ved El- & PLC-tekniske problemstillinger i driften, som i øvrigt kører 24/7, og du til også blive ansvarlig for forebyggende vedligeholdelse af El- & PLC-tekniske installationer på fabrikken.
Vi søger nu to medarbejdere med disse kompetencer, og de to vil tilsammen danne team med reference til Head of Projects & Technology, og som assistance/back-up til vores team af teknikere refererende til vores vedligeholdelsesleder.

Funktionen her er ny in-house for os. For den/de rette kandidater vil der her være stor mulighed for selv at påvirke opbygningen af denne funktion, samt den videre udvikling fremadrettet. Du vil her få stor indflydelse på opbygning og metoder, for hvilket du vil agere sparringspartner til Head of Projects- & Technology, samt sparringspartner i forbindelse med specificering af nye anlæg og maskiner ved nyindkøb.

Vi forestiller os her jobs, hvor du dagligt opererer iført arbejdstøj, som vores øvrige team af teknikere.

Du får både en PC-arbejdsplads, som du bruger når du arbejder med PC, PLC, Dokumentation o.lign, men du får også en alm ”skruestiks-arbejdsplads”.

Du vil i dette job også få opgaver med opbygning og systematisering af vores maskindokumentation, både el-tekniske, men også mekanisk, hvorfor det stiller krav til færdigheder inden for f.eks. PC schematic.

Faglige kvalifikationer:

Personlige kvalifikationer:

Vi tilbyder:

Ansøgning:

Ansøgningerne bliver løbende vurderet og stillingsopslaget vil blive taget af vores hjemmeside, når vi har fundet den/de rigtige.

Vi skal bruge en kortfattet ansøgning + CV, som du sender på mail: kee@carletti.dk

Alle ansøgninger behandles fuldt fortroligt.

Skriv i emnefeltet : Teknikere (PLC, Automation, Dokumentation)

Carletti A/S er en international koncern med hovedkontor og fabrik i Skødstrup ved Aarhus, fabrik i Vejle, samt eget datterselskab og fabrik ved Warszawa i Polen.
Koncernen udvikler og producerer en bred vifte af konfektureprodukter inden for slik- og chokoladesegmenterne – herunder de kendte mærker som P-tærter, Skumbananer, Brazil,
Kæmpeplade, Big Ben, Evers og Jakobsen dessertchokolader – der markedsføres og sælges til forbrugerne via detailhandlen. Carletti A/S har en omsætning på 500 mio. kr. og har
170 medarbejdere i Danmark og op til 300 medarbejdere i Polen afhængig af sæsonen.
Læs mere på www.carletti.dk