Carletti A/S er inde i en spændende tid, og har netop sat en ny ”retning” for den tekniske afdeling på vores fabrik i Skødstrup, nord for Århus.

Vi har et stærkt og erfarent team af teknikere, som konstant drifter og vedligeholder vores maskinpark.

Jobbet :

Indtil nu har større projekter og anlægsinvesteringer været drevet af Head of Projects & Technology, som også er afdelingsansvarlig, og med den nye ”retning” bliver der nu andre/flere opgaver i afdelingen, hvorfor der nu søges en Project Engineer/Project Assistant, som i samarbejde med vores dygtige team af teknikere, driver mindre tekniske anlægs-investeringer på fabrikken, men som også udarbejder og gennemfører udviklingsprojekter i produktionen, i form af f.eks. LEAN/Løbende forbedringer/Systemer for Operatørstyret vedligehold o.lign. som skal bidrager til en mere optimal drift.

Dine opgaver har således alle projektkarakter, men af forskellig art, da nogle er rene tekniske projekter, og hvor andre mere er projekter i form at procedurer og arbejdsgange (f.eks. Systemer for Operatørstyret vedligehold).

Funktionen her er ny in-house for os. For den rette kandidater vil der her være stor mulighed for selv at påvirke opbygningen af denne funktion, samt den videre udvikling fremadrettet. Du vil her få stor indflydelse på opbygning og metoder, for hvilket du vil agere sparringspartner til Head of Projects- & Technology, samt sparringspartner i forbindelse med specificering af nye anlæg og maskiner ved nyindkøb.

Faglige kvalifikationer:

Personlige kvalifikationer:

Vi tilbyder:

Ansøgning:

Ansøgningerne bliver løbende vurderet og stillingsopslaget vil blive taget af vores hjemmeside, når vi har fundet den rigtige.

Vi skal bruge en kortfattet ansøgning + CV, som du sender på mail: kee@carletti.dk

Alle ansøgninger behandles fuldt fortroligt.

Skriv i emnefeltet : Project Engineer/Project Assistant

Carletti A/S er en international koncern med hovedkontor og fabrik i Skødstrup ved Aarhus, fabrik i Vejle, samt eget datterselskab og fabrik ved Warszawa i Polen.
Koncernen udvikler og producerer en bred vifte af konfektureprodukter inden for slik- og chokoladesegmenterne – herunder de kendte mærker som P-tærter, Skumbananer, Brazil,
Kæmpeplade, Big Ben, Evers og Jakobsen dessertchokolader – der markedsføres og sælges til forbrugerne via detailhandlen. Carletti A/S har en omsætning på 500 mio. kr. og har
170 medarbejdere i Danmark og op til 300 medarbejdere i Polen afhængig af sæsonen.
Læs mere på www.carletti.dk