Chokolademuffins med frø i maven

12 stk.
 

Ingredienser:

  • 300 g hvedemel
  • 2½ tsk. bagepulver
  • 180 g Carletti mørk Kæmpeplade
  • 150 g smør
  • 150 g brun farin
  • 1½ dl mælk
  • 3 æg
  • 12 Carletti Chokoladefrøer med karamelcreme
 
Pynt:
  • Glasur
  • Frisk appelsin eller anden frugt
 
Carletti produkter:

 
Fremgangsmåde:

Mel og bagepulver sigtes sammen. Den mørke chokolade hakkes og smeltes i en skål over vandbad sammen med smør og brun farin. Hæld chokoladeblandingen i melet og tilsæt æg og mælk. Rør det hele sammen. Fordel fyldet i muffinsforme og tryk en chokoladefrø ned i midten af hver muffin. 
Bages ved 200 °C ca. 14 min. Kagerne kan evt. pyntes med glasur og serveres med frisk appelsin eller anden frugt.