Brunsviger kagemand

1 bradepande
 

Ingredienser:

Dej:
  • 500 g mel
  • 200 g smør
  • 50 g sukker
  • 50 g gær
  • 2 dl mælk
  • 2 æg
 
Fyld:
  • 150 g smør
  • 200 g brun farin
  • 1 spsk. kanel
 
Pynt:
  • Carletti Big Ben karameller
  • Carletti Bridge Blanding
 
Carletti produkter:

 


Fremgangsmåde:

Mel og sukker røres sammen med smuldret smør.
Gæren opløses i lunken mælk og hældes i massen. Tilsæt æg, og bland det hele godt sammen.
Ælt gærdejen godt, og form dejen til en kagemand på bagepladen.
Dejen skal hæve i 15 min., og imens kan fyldet laves.
 
Smør, farin og kanel smeltes i gryde.
Når dejen er hævet færdig, laves forsigtigt fordybninger med fingrene, og fyldet hældes over.
Kagemanden bages ved 225 °C i ca. 15 min.
Pynt kagemanden med Big Ben karameller og Bridge Blanding, når den er afkølet.
 
Tip:
Kagemanden kan selvfølgelig også pyntes med rosiner, hakkede nødder eller mandler, men prøv også med f.eks. Chokoladelinser.