Carletti cookies

Ca. 40 stk. (3 plader)
 

Ingredienser:

Dej:
  • 200 g mel
  • ½ tsk. bagepulver
  • ⅓ tsk. salt
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl brun farin
  • 3 tsk. vaniljesukker
  • 125 g smør
  • 100 g sukker
  • 1 æg
 
Fyld:
  • 200 g Carletti Bridge Blanding
  • Evt. hakkede nødder
 

Carletti produkter:


 

Fremgangsmåde:

Mel, bagepulver, salt, havregryn, brun farin og vaniljesukker blandes sammen, og smørret smuldres i. Æg og sukker piskes sammen og vendes i. Til sidst vendes Bridge Blanding i massen evt. sammen med nødder.

Form småkagerne med to teskeer, og sæt dem på bagepladen. Kagerne bages ved 150 °C i ca. 15 min.
 
Tip:
Kagerne holder sig sprøde i en dåse uden helt tætsluttende låg.
Prøv også med andre Carletti produkter som f.eks. Chokoladelinser eller Wienerlinser, eller bag den klassiske cookie med stykker af god, hakket mørk chokolade som f.eks. mørk Kæmpeplade.