Brownie med P-tærter

Ingredienser:

  • 150 g smør
  • 180 g Carletti mørk Kæmpeplade
  • 150 g rørsukker
  • 3 æg
  • 50 g hvedemel
  • 160 g P-tærter
  • 1 tsk. kanel
     

Overtræk:

  • 80 g Carletti mørk Kæmpeplade
  • 1 spsk. olivenolie

 

Carletti produkter:
 

 


Fremgangsmåde:

Smelt smørret, bræk chokoladen i mindre stykker, bland den i smørret og tag det af varmen.
Pisk sukker og æg sammen. Bland hvedemel, P-tærter i mindre stykker og kanel og rør det i æggeblandingen. Tilsæt chokoladeblandingen.
Hæld dejen i en form, ca. 10 x 30 cm, beklædt med bagepapir.
Bag brownien i ovnen ved 180 °C i ca. 30 min. Lad den køle helt af.
Smelt chokoladen til overtræk over vandbad, bland olivenolie i, så størkner chokoladen ikke helt og den er lettere at skære.
Smør chokoladen over den afkølede kage.
Pynt med små stykker P-tærte.
Skær kagen ud i passende stykker.