Chokoladebar med juleskum

 

Ingredienser:

 
  • 1 dl valnødder
  • ½ dl kokosflager
  • 30 g smør
  • 2 poser Carletti Juleskum
  • 2 riskiks
  • ¼ tsk. groft salt
  • 2 plader Carletti mørk Kæmpeplade

Carletti produkter:

 
   

Fremgangsmåde:

Valnødderne ristes på tør pande og kokosflagerne ristes med i det sidste minut. Hæld det i en stor skål og smuldr riskiksene groft i skålen. Tøm den ene pose juleskum i skålen.

Chokoladen smeltes i mikroovn 2 min. ved middelvarme. Smelt smørret ved middelvarme i en gryde. Tilsæt den anden pakke juleskum i gryden og rør mens det smelter med smørret. Kom chokoladen i gryden, rør det sammen og hæld det straks over skum- og nøddeblandingen. Rør hurtigt rundt med en dejskraber og pres chokolademassen ned i en franskbrødsform beklædt med bagepapir. Lad det afkøle i køleskabet ca. 1 time.

Skær ud i mundrette stykker og pak ind i bagepapir eller cellofan. Chokoladebarene holder sig bedst på køl.