Kuglekonfekt med Baileys

 

Ingredienser:

 
  • 100 g valnødder
  • 200 g marcipan
  • 5 spsk. Baileys
  • 150 g Carletti mørk Kæmpeplade 70%
 
Pynt:
  • 100 g valnødder

Carletti produkter:

 

Fremgangsmåde:

Valnødderne hakkes i en foodprocessor til det bliver en fedtet konsistens som kan formes med fingrene. Ælt marcipan, Baileys og valnøddedej sammen med hånden. Smelt al chokoladen og ælt 50 g af den godt ind i marcipandejen. Lad dejen stå en halv time et køligt sted.

Rul små kugler og dyp dem i resten af den smeltede chokolade og rul evt. i hakkede valnødder. Stil et køligt sted.

Kuglerne smager bedst dagen efter og holder sig fint på køl op til en uges tid.
 
Tip:
Alle nødder kan anvendes.
Prøv også Carletti hvid Kæmpeplade som overtræk.
En børnevenlig version kan laves med hindbærsyltetøj i stedet for Baileys.