Grill-opskrifter

Kæmpe nemt og godt på grill!

Rabarbertærte med smuldredej

Ingredienser:

  • 100 g hvedemel
  • 75 g rørsukker
  • 75 g smør (blødt, men ikke smeltet)
  • 40 g hakkede, ristede mandler
  • 100 g Carletti hvid Kæmpeplade, hakket
  • 500 g friske eller frosne rabarber, skåret i 2 cm stykker
     

Tilbehør:

  • Cremefraiche rørt med vaniljesukker
     

Andet:

  • Ovnfast fad, ca. 20 x 20 cm eller tærteform, ca. Ø 22 cm

 

Carletti produkter:

        

 

Fremgangsmåde:

Kom mel, sukker, smør og mandler op i en skål og bland godt sammen, så dejen smuldrer. Brug evt. en gaffel.
Smør et ovnfast fad, ca. 20 x 20 cm eller en tærteform, ca. Ø 22 cm, med smør og læg et lag med rabarber i bunden. Her ovenpå drysses den hvide chokolade. På toppen fordeles smuldredejen jævnt.
Bages ved indirekte medium varm i en lukket grill. Bagetid 25-30 min. Serveres lun med cremefraiche til.
 

Tip:

Du kan gøre denne dessert klar i god tid, så du ikke skal forlade selskabet.