Carletti lancerer to nye premium chokoladeplader

Carletti Premium Ruby Chokolade

Frugtig, frisk, syrlige noter

Ruby chokolade er den største innovation inden for chokolade i de seneste 80 år.

Ruby kaldes også den 4. chokolade. Indtil nu har man haft tre hovedtyper af chokolade; mørk, lys/mælk og hvid.  

Ruby chokolade fremstilles af kakaobønner fra en helt speciel type kakaofrugter. Ved en særlig proces fremkommer den unikke farve og smag.

Den nye Ruby chokolade er dyb og mættet lyserød i sin naturlige form. Den er hverken tilsat farve eller smag! 

Smagen er intens, cremet og blød. En perfekt kombination af frisk, let syrlig bærsmag og en fin sødme.

 

Opbevaring og anvendelse

Ruby chokolade kan ændre farve og miste sin glød, hvis den udsættes for lys, luft, fugtighed og høje temperaturer. Derfor er det en rigtig god idé at opbevare den et køligt sted, hvor der er tørt og lugtfrit. Herudover anbefaler vi at lukke emballagen godt til efter at du har anvendt chokoladen. Vær også opmærksom på, at Ruby chokolade kan miste sin farve, hvis du bager med den eller blander den med andre, vandbaserede ingredienser, som fløde eller mælk.

 

Carletti Premium Dulce Chokolade

Blød, cremet, intens karamel

Ruby lanceres sammen med yderligere en Premium variant, nemlig Dulce chokolade. 
Intens, men velafbalanceret karamelchokolade med tydelige smagstoner af karamel, smør, fløde og et drys af salt.
Karamelliseret sukker og mælkepulver giver den bløde smag – der er ikke tilsat aroma!
Flot lys brun farve med et gyldent skær.

 

Begge Premium chokoladerne er velegnet til:

Desserter
Overtræk
Bagværk* (vær opmærksom på, at Ruby chokolade kan miste sin farve, hvis du bager med den)
Dekoration
Ren nydelse