Skumbanan-fondant

Giver 150 g færdig fondant.

 

Ingredienser:

 

  • 80 g Carletti Skumbananer (én pose)
  • Ca. 80 g flormelis

 

Carletti produkter:

       

 

Fremgangsmåde:

Klip skummet i mindre stykker og kom det op i en skål over vandbad. Smelt skummet, husk at røre rundt i det jævnligt. Når det hele er smeltet og massen er flydende og ensartet, tages det af vandbadet. Bland nu flormelis i lidt ad gangen, mens du rører/ælter massen. Når den har den passende konsistens pakker du den ind i husholdningsfilm og i en plastpose indtil den skal bruges.
Den kan sagtens holde sig i et par uger. Er den blevet lidt hård, mens den har ligget, så fortvivl ikke. Giv den blot lidt varme i mikrobølgeovnen, med 5 sek. intervaller. Du kan også ælte en lille tsk. olie i mens du ælter den blød igen.
På billedet ser du tre forskellige brune farver. Den lyse er lavet med en pose Skumbananer med lys chokolade, den mellem brune (den i baggrunden) er lavet med Skumbananer original og den mørkeste er lavet med en Skumbananer med lakrids med mørk chokolade.
Ønsker du en lyserød fondant, så opnås det med Juleskum, etc.