Fyldt påskeæg til børn

Ingredienser:

Chokoladeskaller:

  • 400 g Carletti mørk Kæmpeplade
  • Evt. guldglimmer til at dekorere skallerne med
  • Æggeformet chokoladeform

 

Carletti produkter:

     

 

Fremgangsmåde:

Chokoladeskaller:
Chokoladeskallerne laves af tempereret mørk Kæmpeplade chokolade (se smeltevejledning). Har man ikke en æggeformet-form, kan man også brug en anden facon silikoneform. Alternativt kan man puste vandballoner op med luft, beklæde dem med husholdningsfilm (da balloner ikke er fødevaregodkendt), dyppe dem halvt i chokoladen og stille til tørring på et stykke bagepapir. Når chokoladen er størknet, lukkes luften ud af ballonerne. Pensl evt. skallerne med lidt guldglimmer.

 

Fyld chokoladeskallerne med Carletti Kids slik. Spænd skallerne sammen ved hjælp af et stofbånd, som let kan bindes op. Har du ikke en form til at støbe dine skaller i, men bruger ballon-løsningen, kan det være svært at få helt ens skaller, men så kan påskeoverraskelsen være åbne skaller fyldt med slik, evt. pakket flot ind i folie.