Chokolade-popcorn

Ingredienser:

  • ½ dl popmajs
  • 2 spsk. olie
  • ½ tsk. salt
  • 100 g små chokolade-småkager (se opskriften ”Chokolade-småkager”)
  • 80 g Carletti Vildtknas
  • 100 g Carletti lys Kæmpeplade, smeltet

 

Carletti produkter:

    

 

Fremgangsmåde:

Kom olie og popmajs i en tykbundet gryde og varm op – husk låg på gryden! Ryst gryden jævnligt, så de ikke brænder på. Fordel popcornene på en bageplade og drys lidt salt på. Fordel de små chokolade-småkager på en anden bageplade. Smelt chokoladen og sprøjt det over popcornene og småkagerne.
Når chokoladen er størknet, blandes popcorn, småkagerne og en pose Vildtknas sammen.
Server chokolade-popcorn mixet i små krus eller kom det i små poser, som kan hænges på et fastelavnsris.